Ingredience:
- 1 plechovka Jacky F mladý jackfruit 400 g, cibuli a olej, kečup s ajvarem, rostlinnou smetanu, vodu, krájená rajčata z plechovky nebo čerstvá asi 300g, lahůdkové sušené droždí (LSD), uvařenou rýži
Postup:
-
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Přidáme (celý nebo půlku) kečupu s ajvarem a rajčata.
-
Promícháme a zalijeme vodou (množství podle oka asi větší sklenice, případně můžete dolít na konci na požadovanou hustotu) a trochou smetany.
-
Krátce povaříme, zasypeme lahůdkovým droždím a rozmixujeme.
-
Jackfruit propláchneme a rozdrtíme na kousky. Smažíme na oleji a okořeníme česnekem a paprikou, trošku soli. Smažíme pomalu a promícháváme. Nakonec přidáme trochu lahůdkového droždí.