Jackfruit nerybi pomazanka
Michaela Kombrzová

Michaela Kombrzová

@cojivegan

Ahoj, jmenuju se Míša a nejlepší relax je pro mě vaření. Největší odměnou pak je, když lidem chutná :-).

Bezmase se stravuji zhruba 6 let a ve volném čase se snažím inspirovat lidi v soucitném způsobu života na svém profilu @cojivegan.

Ingredience:

  • 1 plechovka Jacky F mladý jackfruit 400 g, rostlinná majonéza, plnotučná hořčice, hrubozrnná hořčice, jarní cibulka, plátek sušené mořské řasy, sůl, pepř

Postup:

  • Jackfruit opláchneme, vyždímáme z něj vodu a rozmačkáme ho na jemná vlákna.
  • Přidáme 2 – 3 lžíce majonézy, lžičku plnotučné a lžičku hrubozrnné hořčice, najemno nasekanou jarní cibulku a řasu.
  • Řasa dodává pomazánce rybí chuť, lze ji ale jednoduše vynechat.
  • Dochutíme dle libosti, já si vystačila se solí a pepřem. Můžete přidat i trochu láku od okurek.

Dobrou chuť!