Jackies cokolada

S tímto receptem můžete popustit uzdu své kreativitě a vytvořit jedlá umělecká díla. Křupavé Jackies chipsy dodají čokoládě zvláštní křupavost. Ideální dárek pro jakoukoliv příležitost – kdo by neměl rád domácí pochoutky?

SLOŽENÍ:

  • 1 sáček Jackies bio chipsů.
  • Světlá a tmavá čokoláda.
  • Další komponenty dle vlastní fantazie: kokosové lupínky, ořechy, sušené ovoce, …

PŘÍPRAVA:

  • Čokoládu rozpustíme zvlášť podle typu ve vodní lázni. Dbejte na to, aby se na čokoládu nedostala voda a aby nebyla příliš horká.
  • Rozpuštěnou čokoládu nalijte na pečicí papír. Pro efekt víření položte na tmavou čokoládu nebo vedle ní trochu bílé čokolády a pomocí dřevěné tyčinky opatrně nakreslete vzory.
  • Nyní čokoládu rychle posypte všemi komponenty, které jste si nachystali.
  • Nechte je vychladnout při pokojové teplotě a poté je dejte na 2 hodiny do lednice, dokud zcela neztuhne.
  • Nyní čokoládu nalámejte nebo nakrájejte na požadované tvary.
  • Domácí čokoládu skladujte na chladné a suchém místě v uzavřené nádobě. Pokud ji ovšem stejně ihned nesníte.

Dobrou chuť!