S tímto receptem můžete popustit uzdu své kreativitě a vytvořit jedlá umělecká díla. Křupavé Jackies chipsy dodají čokoládě zvláštní křupavost. Ideální dárek pro jakoukoliv příležitost – kdo by neměl rád domácí pochoutky?
SLOŽENÍ:
- 1 sáček Jackies bio chipsů.
- Světlá a tmavá čokoláda.
- Další komponenty dle vlastní fantazie: kokosové lupínky, ořechy, sušené ovoce, …
PŘÍPRAVA:
- Čokoládu rozpustíme zvlášť podle typu ve vodní lázni. Dbejte na to, aby se na čokoládu nedostala voda a aby nebyla příliš horká.
- Rozpuštěnou čokoládu nalijte na pečicí papír. Pro efekt víření položte na tmavou čokoládu nebo vedle ní trochu bílé čokolády a pomocí dřevěné tyčinky opatrně nakreslete vzory.
- Nyní čokoládu rychle posypte všemi komponenty, které jste si nachystali.
- Nechte je vychladnout při pokojové teplotě a poté je dejte na 2 hodiny do lednice, dokud zcela neztuhne.
- Nyní čokoládu nalámejte nebo nakrájejte na požadované tvary.
- Domácí čokoládu skladujte na chladné a suchém místě v uzavřené nádobě. Pokud ji ovšem stejně ihned nesníte.