Tato křupavá granola zpestří snídaňový stůl. Naše bio chipsy ze zralého chlebovníku dodávají exotický nádech a extra křupavost. Rychle připravená granola, osladí vaše ráno.
PŘÍPRAVA:
- Chipsy nakrájejte na menší kousky.
- Do mísy dejte ovesné vločky a kokosové lupínky. Přidejte agávový sirup, tekutý kokosový olej a sůl. Vše dobře promíchejte.
- Ovesnou směs vsypte na plech vyložený pečicím papírem
a rovnoměrně ji rozprostřete. - Pečte 10 minut při 180 °C na horní/spodní ohřev. Pak je opatrně otočte a pečte dalších 10 minut. Nezapomeňte na konci doby pravidelně kontrolovat, zda není příliš tmavá, protože každá trouba peče jinak.
- Křupavé müsli nechte zcela vychladnout, pak do něj vmíchejte rozdrcené chlebové lupínky a uložte do uzavíratelné nádoby
k uskladnění.
SLOŽENÍ:
- 1 sáček Jackies bio jackfruit chipsů
- 250 g křupavých ovesných vloček
- 1 hrst kokosových lupínků a kešu oříšků
- 100 g agávového sirupu nebo sladidla dle výběru
- 50 g kokosového oleje (rozpuštěného)
- 1 špetka soli
Alternativa: Můžete si samozřejmě koupit i své oblíbené křupavé müsli a jednoduše do něj přidat Jackies chipsy.