Tato křupavá granola zpestří snídaňový stůl. Naše bio chipsy ze zralého chlebovníku dodávají exotický nádech a extra křupavost. Rychle připravená granola, osladí vaše ráno.

PŘÍPRAVA:

  • Chipsy nakrájejte na menší kousky.
  • Do mísy dejte ovesné vločky a kokosové lupínky. Přidejte agávový sirup, tekutý kokosový olej a sůl. Vše dobře promíchejte.
  • Ovesnou směs vsypte na plech vyložený pečicím papírem
    a rovnoměrně ji rozprostřete.
  • Pečte 10 minut při 180 °C na horní/spodní ohřev. Pak je opatrně otočte a pečte dalších 10 minut. Nezapomeňte na konci doby pravidelně kontrolovat, zda není příliš tmavá, protože každá trouba peče jinak.
  • Křupavé müsli nechte zcela vychladnout, pak do něj vmíchejte rozdrcené chlebové lupínky a uložte do uzavíratelné nádoby
    k uskladnění.

SLOŽENÍ:

  • 1 sáček Jackies bio jackfruit chipsů
  • 250 g křupavých ovesných vloček
  • 1 hrst kokosových lupínků a kešu oříšků
  • 100 g agávového sirupu nebo sladidla dle výběru
  • 50 g kokosového oleje (rozpuštěného)
  • 1 špetka soli

Alternativa: Můžete si samozřejmě koupit i své oblíbené křupavé müsli a jednoduše do něj přidat Jackies chipsy.

Dobrou chuť!